Huhtikuun Café Barock Tampere -konsertti: Dolce sirena

Café Barock Tampere: Dolce sirena

Lauantaina 2. huhtikuuta klo 17
Pirkanmaan musiikkiopistolla (https://pmo.fi/)
Liput 20/10 €
 

Dolce sirena -konsertissa kuullaan kaunista (tai suloista) ja kiehtovaa barokkimusiikkia italialaisittain Teea Pospiechin (nokkahuilu) ja Jouko Laivuoren (cembalo) esittämänä. Säveltäjinä mm. van Eyck, G. Sammartini ja Mancini.

 

Teea Pospiech (s. 1997) on oululaislähtöinen nokkahuilisti, nokkahuilun soitonopettaja ja monipuolinen musiikin osaaja. Pospiech valmistui vuonna 2021 Tampereen Ammattikorkeakoulusta instrumenttipedagogiksi, nokkahuilu pääinstrumenttinaan, jota hän opiskeli Sini Vahervuon ohjauksessa. Kokemusta sekä monipuolista osaamista on karttunut myös mm. mestarikursseilla, vanhan musiikin kursseilla sekä esiintyjänä, kotimaassa ja ulkomailla. Pedagogina Pospiech toimii Helsingin saksalaisen koulun musiikkikoulussa sekä Pirkanmaan musiikkiopistossa. Lisäksi Pospiech on aktiivisesti mukana vanhan musiikin sekä soittimensa yhdistyksissä Tampereen vanhan musiikin ystävät, Suomen nokkahuiluseura sekä Suomen vanhan musiikin liitto.

Jouko Laivuori (s. 1959) aloitti pianonsoiton Tampereella ja suoritti Sibelius-Akatemian pianodiplomin vuonna 1984. Laivuori soittaa kaikenlaista musiikkia kantrista häröilyyn. Hän on levyttänyt ja kantaesittänyt erityisesti suomalaista nykymusiikkia. Viime vuosikymmenen hän on keskittynyt vanhaan musiikkiin. Laivuori on Avanti!-kamariorkesterin perustajajäsen. Nykyisin Laivuori toimii Radion Sinfoniaorkesterin kosketinsoittajana ja on siten Suomen ainoa virassa toimiva orkesteripianisti.

Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Café Barock Tampere esittää: Fortuna desperata - kun rutto riehuu!