Café Barock Tampere -konserttisarja juhlii 10v-juhliaan

Vuonna 2024 Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n järjestämä Café Barock-konserttisarja on päässyt 10 vuoden ikään - lämpimästi onnea! Konsertteja on nähty ja kuultu vuosikymmenen saatossa erilaisissa miljöissä, joihin lukeutuu muun muassa legendaarinen kulttuuriravintola Kivi, G Livelab, sekä Viinikan sekä Pispalan kirkko. 

Juhlavuoden kunniaksi kevään ohjelmistosta löytyy myös uusi viehättävä konserttipaikka Museo Milavida, josta käynnistyi kevään ensimmäinen konsertti 28.1. Yhteistyöstä keskusteleminen lähti keväällä nopeasti liikkeelle, ja pian huomattiinkin sen hyödyttävän positiivisesti kumpaakin toimijaa. 

-Yleisö voi tehdä kokonaisen kulttuuri-iltapäivän kauniilla sunnuntaikävelyllä Milavidaan, käydä sitten katsomassa museon näyttelyitä ja kuunnella samalla kahvia nauttiessaan upeaa vanhan musiikin konserttia. Kyseessä on täydellinen match!, Tampereen vanhan musiikin yhdistyksen puheenjohtajan Debra Gomez-Tapio intoilee. 

Museo Milavidan intendentti Mari Lind taas näkee uuden kumppanuuden sopivan Milavidan tunnelmaan ja miljööseen erinomaisesti. 

-Museossa alkanut vuosi tulee olemaan vilkas näyttelyiden, mutta myös tapahtumien osalta. Café Barock on laadukas, tunnettu brändi ja tuleva konserttisarja sopii tänne todella hyvin. Toivottavasti barokkimusiikin ystävät löytävät tiensä Milavidaan ja yhteistyölle saadaan jatkoa tulevina vuosina! 


Su 21.4 klo 15, Museo Milavida 
Uili Kohtu-Korhonen (sopraano, organetto, dulcimer, tamburiini ja äänimalja) & Janek Öller (nokkahuilut ja säkkipillit) Amor mi far cantar -keskiaikaismusiikkia Italiasta 20/15€ 

Muita tulevia konsertteja: La 23.3 klo 17, Galleria Saskia Minna Nyberg (sopraano) ja Essi Iso-Oja (harppu) Rauhan puutarhassa 25/15€ (sis. kahvitarjoilun) 

La 4.5 klo 18, Viinikan kirkko Anna Maaria Oramo (sopraano) ja yhtye: Aira Maria Lehtipuu (viulu), Jouko Laivuori (urut), Heidi Peltoniemi (viola da gamba), Eero palviainen (luuttu) 


Liput kaikkiin konsertteihin on ostettavissa ennakkoon Evention lippukaupasta:

Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Café Barock Tampereen kevät tuo mukanaan ihastuttavia duo-kokoonpanoja