Joulukuun konserttitarjontaa

 Vuosi 2021 on kääntynyt jo joulukuun puolelle, mikä tarkoittaa joulukonserttien aikaa. TVMYn ohjelmasta löytyy joulukuulle kaksi konserttia:


La 4.12. klo 15 G Livelab Tampereella on luvassa syksyn viimeinen Cafe Barock -konsertti, kun  Vanhan Musiikin Ystävien omat yhtyeet Fioretto ja Lumous esittävät ohjelmansa "Angeles del cielo".

Angeles del cielo on konsertti riemullista ja harrasta, leikkisää ja lempeää jouluista musiikkia löytöretkien ajan Espanjasta. Tamperelais-helsinkiläiset keskiaika- ja renessanssimusiikin yhtyeet Lumous ja Fioretto kuljettavat juhlatunnelmiin ohjelmalla, jonka tarinaa näyttämötaiteilija ja renessanssimies Jukka Virtala kertoo löytöretkiajan ruhtinaana.

Lippu (sis. narikan) 25e. Huomioittehan, että konserttiin tarvitaan koronapassi.


Ti 21.12. klo 19 Earthly Angels -yhtyeen ja PirBan yhteistyökonsertti "Marian joulu". Konsertti pidetään Viinikan kirkossa ja sinne on vapaa pääsy (käsiohjelmamaksu ovella 20/15e). Konsertin yhteydessä, klo 18 myös TVMYn järjestämä max. 50 henkilön glögitilaisuus.

Esiintyjinä: 
Kajsa Dahlbäck, sopraano
Aira Maria Lehtipuu, barokkiviulu
Heidi Peltoniemi, viola da gamba
Aapo Häkkinen, cembalo

Muutos: HeBon karanteenitilanteen vuoksi Aapo Häkkisen tilalle cembaloon tulee Anna-Maaria Oramo, myös Heidi Peltoniemi puuttuu.

Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Café Barock Tampereen kevät tuo mukanaan ihastuttavia duo-kokoonpanoja