Syksyn konserttikuulumisia

Syksy on lähtenyt käyntiin, ja samalla myös Vanhan Musiikin Ystävien konserttikausi. Odotuksen jälkeen konsertteja on taas mahdollista järjestää Livenä, joten konserttikattausta löytyy koko syksylle.

Aluksi lyhyesti jo tapahtuneesta:

Elokuussa syyskauden aloitti Pirkanmaan Barokki Markiisitar ja Filosofi -ohjelmallaan, joka esitettiin sekä Tyrväällä, Helsingissä että syyskuun puolella Vesilahdella. Pirkanmaan suurproduktio Bachin Brandenburgilaiset konsertot 300 vuotta taas esitettiin Tampereen Raatihuoneella 12.9. Myös vokaaliyhtye Cantus Alaudae esiintyi Requiem -ohjelmallaan elokuun aikana Turussa ja Jyväskylässä.


Sitten tulevaa Pirkanmaalla:

Syyskuun aikana kuullaan vielä yksi konsertti, kun Café Barock Tampereen konserttisarjan avaa Annamaria Hannonen ja Mikko Perkola tunnelmallisella duokonsertillaan Dear if you change. Konsertti järjestetään tiistaina 28.9. Kulttuuriravintola Kivessä klo 20.15.

Lokakuussa konsertteja on luvassa kolme: 
  • 5.10. klo 19 Fioretto ja Lumous - Fortuna Desperata; Pyhän Birgitan kirkko, Lempäälä
  • 17.10. klo 16 Vokaaliyhtye Lumous - Madrigaalien lumoa; Galleria Saskia, Tampere
  • 30.10. klo 14 Cafè Barock Tampere: Baccano - Tom Tinker & Lord Galway; G Livelab Tampere
Marraskuussa Café Barock Tampereen konserttisarjassa kuullaan keskiaikaista musiikkia Anneliina Rif:n esittämänä. Tarinoita tornin juurella -konsertti järjestetään Kulttuuriravintola Kivessä 23.11. klo 20.15.

Joulukuussa Fioretto ja Lumous esiintyvät G Livelabissa 4.12. klo 15 konsertilla Angeles del Cielo. Konsertti on myös osa Café Barock Tampereen konserttisarjaa.
 
Lisätietoa löytyy perinteiseen tapaan myös mm. konserttipaikkojen ja yhtyeiden omilta kanavilta samoin kuin TVMY:n Facebookista. Tervetuloa!

Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Café Barock Tampereen kevät tuo mukanaan ihastuttavia duo-kokoonpanoja