Café Barock Tampereen kevätkausi alkaa!

Barokkiyhtye Cornucopia avaa viisivuotiaan Café Barock Tampereen kevätkauden 2019 tiistaina 22.1. klo 20.15. Ohjelmassa on Riikka Talvitien uusia miniatyyrejä barokkiyhtyeelle sekä 1600-luvun englantilaista musiikkia:

Pekka Silén, nokkahuilu
Louna Hosia, viola da gamba
Marianna Henriksson, cembalo
Riikka Talvitie, esitystekniikka

Kulttuuriravintola Kivi, Keskustori 2, Tampere

Liput: 20/10€ ennakkoon osoitteesta lippu.fi sekä Kulttuurimyymälä Aplodista.
 

If All the World Were Paper


Esitys on otsikoiden leikki, jossa musiikkikappaleiden nimet kertovat enemmän kuin osaamme arvatakaan. Lähdemme leikkiin kysymällä, mitä tapahtuisi, jos maailma olisi paperia. Olisiko meri silloin mustetta vai öljyä? Ja mitä öljystä tulee mieleen?

Sävellykset voivat syntyä pienistä arkisista havainnoista, kuten sanomalehden lukemisesta tai peiliin vilkaisusta. Toisaalta ne voivat pitää sisällään suuria perustavanlaatuisia kysymyksiä olemisesta ja ympäröivästä yhteiskunnasta.

Esityksessä vanha musiikki 1600-luvun Englannista risteilee uuden musiikin kanssa. Konsertin säveltäjiä ovat sotilas T. Hume, urkujenrakentaja J. Bull, musiikkiteoreetikko M. Locke, urkuri H. Purcell, kirjakauppias J. Playford ja säveltäjyyden rajoja etsivä R. Talvitie.

Tämän esityksen juuret eivät ole hovissa, kirkossa tai teatterissa – vaan pubissa, jossa tarinat kertovat arjen henkilökohtaisista kokemuksista.


Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Café Barock Tampere 16.6: Ensemble Gamut! - Lapsed caick laolacatt!