Angeles del cielo – Taivaan enkelit 16.12.


Angeles del cielo – Taivaan enkelit
Konsertti Teiskon kirkossa pe 16.12.2016 klo 19
Ohjelma 10 € ovelta

Vokaaliyhtye Lumous Fioretto Ensemble
Kertoja Jukka Virtala

Konsertin järjestää Messukylän seurakunnan musiikkityö ja Tampereen vanhan musiikin ystävät ry.
Kiitokset Taiteen edistämiskeskus ja MES.

Angeles del cielo – Taivaan enkelit on konsertillinen riemullista ja harrasta, leikkisää ja lempeää joulumusiikkia renessanssiajan Espanjasta. Perjantaina 16.12. klo 19 Teiskon kirkko täyttyy joulun juhlatunnelmasta, kun kaksi eturivin suomalaista keskiaika- ja renessanssiyhtyettä musisoivat. Tamperelainen Vokaaliyhtye Lumous ja Helsingistä toimiva Fioretto Ensemble ovat vuosien varrella usein aiemminkin tehneet konserttiyhteistyötä. Yhdistävä tekijä on yhtyeitten taiteellinen johtaja, yhdysvaltalaissyntyinen vanhan musiikin spesialisti Debra Gomez-Tapio. Tämä konsertti vie hänen espanjalaisille juurilleen.

Angeles del cielo –konsertin teemana ovat iloitsevat enkelit. Teemaa kuljettaa laulujen mukana konsertin kertoja, renessanssimies ja näyttämötaiteilija Jukka Virtala. Ohjelma sopii myös lapsille.

Fioretto Ensemblessa musisoi Debra Gomez-Tapion (harput ja laulu) lisäksi virtuoosiset velikullat Janek Öller, nokkahuilut ja säkkipillit, Mikael Heikkilä, lyömäsoittimet ja Ilpo Laspas, cembalo ja urut.

Vokaaliyhtye Lumouksessa laulavat sopraanot Debra Gomez-Tapio, Kaisa Kelloniemi ja Anu Mattila sekä kontra-altto Elina Aho-Kuusama.

Lisätietoja Elina Aho-Kuusama, p. 040 7224694, www.fioretto.fi ja  www.lumousensemble.com ja kanttori Hanna Kataja, p. 050 329 5344.

Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Café Barock Tampereen kevät tuo mukanaan ihastuttavia duo-kokoonpanoja