Jäsenyys

Sinustako vanhan musiikin mesenaatti?

 

Liity Tampereen vanhan musiikin ystävien yhdistyksen jäseneksi! 

 

Kysy jäsenyydestä osoitteesta toimisto(a)vanhanmusiikinystavat.org.

Yhdistyksessämme toimivat ja toimintaamme kannattavat vanhan musiikin ammattilaiset, harrastajat, ja rakastajat - kuka oletkaan, voit liittyä Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n jäseneksi.
  • Jäsenmaksu 20€/vuosi
  • Kannatusjäsenmaksu 50€/vuosi
Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n jäseneksi voivat liittyä myös yhteisöt.
  • Yhteisöjäsenmaksu 50€/vuosi
Yhteisöjäseniämme ovat
Kun liityt jäseneksi, liitämme sinut myös sähköpostilistallemme, jolle lähetämme tiedotteita vanhan musiikin tapahtumista Tampereella ja Pirkanmaalle. Kerrothan, jos et halua sähköpostilistalle tai olet jo listalla.

Tue vanhan musiikin toimintaa Tampereella ja Pirkanmaalla!


Tampereen vanhan musiikin ystävät ry:n jäsenenä olet tukemassa vanhan musiikin toimintaa Tampereella ja Pirkanmaalla. Yhdistys on toiminut jo 1980-luvulta alkaen. Esimerkkejä toiminnastamme muutaman viime vuoden ajalta:
  • Järjestimme kurssin vanhan musiikin ammattilais- ja harrastajayhtyeille Valkeakosken Metsäkansassa talvella 2013. Kurssin opettajana toimi vanhan musiikin asiantuntija ja laulaja Hanna Järveläinen.
  • Järjestimme konserttisarjan Valoa ja varjoja Tampereella syksyllä 2013; sarjassa esiintyi lukuisia tunnettuja vanhan musiikin muusikkoja yksin ja yhdessä - Varpu Haavisto, Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch, Assi Karttunen, Aira Maria Lehtipuu, Jussi Lehtipuu, Solmund Nystabakk, vain muutamia mainitaksemme.
  • Liityimme vasta perustettuun Suomen vanhan musiikin liittoon (Svamuli ry) syksyllä 2013. TVMY:n hallituksen jäsen Elina Aho-Kuusama toimii myös Svamulin hallituksessa.
  • Aloitimme Café Barock Tampere -konsertit Kulttuuriravintola Kivessä, Tampereella, keväällä 2014.
  • Järjestimme kurssin matalan alttoäänen (kontra-altto) laulajille Valkeakosken Metsäkansassa kesällä 2014 ja keväällä 2015 ja Tampereella kesällä 2016. Kurssin opettaja oli ruotsalainen laulupedagogi ja laulaja Maria Lindberg Kransmo.
  • Järjestimme konserttimatkan Musiikkitaloon, Helsinkiin, 2015, jolloin lavalla olivat kontratenori Valer Sabadus ja Helsingin Barokkiorkesteri, ja 2016, jolloin lavalla olivat Il Pomo d’Oro -barokkiorkesteri ja mezzosopraano Joyce DiDonato.
  • Tiedotamme vanhan musiikin tapahtumista Tampereella ja Pirkanmaalla kanavinamme mm. sähköpostilistamme, Facebook-sivumme, verkkosivumme, paikalliset lehdet, ja julisteet ja flyerit.
Lisäksi yhdistyksessä toimivat seuraavat vanhan musiikin yhtyeet: