Her Infinite Variety 15.9.

 Cafe Barock Tampereen syksyn 2020 aloittaa Elina Mustonen esityksellään  Her Infinite Variety. Konsertti on Kulttuuriravintola Kivessä tiistaina 15.9.2020 klo 20.15.

”Her Infinite Variety – Shakespearen naiset sanoin ja sävelin” on näyttämöllinen teos, joka muodostuu Shakespearen näytelmien monologeista sekä aikakauden musiikista. Elina Mustonen toimii lavalla sekä näyttelijänä että muusikkona. Yhtenäisen dramaturgisen kokonaisuuden suunnittelusta vastaavat Mustosen lisäksi kirjallisuuden tutkija Nely Keinänen sekä ohjaaja Johanna Freundlich.

Tunnetilat vaihtelevat rakkaudesta ja himosta vihaan, kunnianhimosta ja pelosta huumoriin. Sävellysten tarttuvat melodiat ja rytmit peilautuvat Shakespearen tekstien monitasoisuuteen ja naiskohtaloiden kirjoon (infinite variety).

Teoksen tekstit on valittu näytelmistä Loppiaisaatto, Henrik V, Romeo ja Julia, Talvinen tarina, Julius Caesar, Kesäyön uni, Macbeth, Kuningas Juhana, Hamlet, Othello ja Kuten haluatte. Musiikkia kuullaan mm. seuraavilta säveltäjiltä: William Byrd, John Dowland, Orlando Gibbons, Thomas Morley ja Giovanni Picchi. 

”Her Infinite Variety - Shakespeare’s Women in Word and Music” - esitys on kutsuttu myös maailman suurimmalle sooloteatterifestivaalille ”United Solo” New Yorkiin ja Lontooseen. New Yorkin lokakuinen esitys on koronapandemian vuoksi  siirtynyt ensi vuoden syksyyn. Lontoon esityksen on määrä toteutua marraskuussa West Endin kuuluisan teatterialueen sydämessä.

Tervetuloa!


 

 

 

 

 

Popular posts from this blog

Osta Café Barock -konserttilippusi verkkokaupastamme!

Café Barock Tampere palaa - luvassa elämyksien konserttisyksy!

Pirkanmaan Barokin neliosainen Vivaldin vuodenaika -sarja alkaa!